Uw taxatie uitstekend geregeld.

(NWWI) Taxatie nodig? Wij zijn gespecialiseerd !

Voor een taxatierapport bent u bij ons aan het goede adres. Een taxatierapport kan nodig zijn voor o.a. : aankoop, hypotheek, overdracht naar privé, afrekening met fiscus, verdeling binnen familie.
Uiteraard werken wij met NWWI-gevalideerde taxatierapporten. Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs.
Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert het NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Klik hier voor het NWWI aanvraagformulier.

U ontvangt het taxatierapport direct na gereedmelding digitaal in pdf en, indien gewenst, in geprinte uitvoering inclusief foto's en benodigde bijlagen als bodemrapportage, kadastrale gegevens en plattegrond. Een papieren versie versturen wij niet meer standaard; Het rapport is niet meer vergelijkbaar met die van enkele jaren geleden. Een taxatierapport beslaat al gauw 50 pagina's en, bij appartementen, is het eerder regel dan uitzondering dat het 100-125 pagina's telt.

Onze taxatierapporten worden door alle Nederlandse banken geaccepteerd.

Neem contact op