Wie zijn wij

Bert

Bert

Makelaar

Ik ben Bert en al zo'n 35 jaar werkzaam als makelaar in de gemeente Hellendoorn; na een wereldreis 25 jaar geleden ben ik zelfstandig begonnen met Krikken Makelaardij. Via mijn vader, die bij de plaatselijke Rabobank hypotheekadviseur was, ben ik het makelaarsvak ingerold en ook nu, 35 jaar later, heb ik zin in de toekomst! 
Ik ben getrouwd met Ellen en vader van 2 zonen, één van 20 en één van 18. In de vrije tijd houd ik van fietsen: mountainbiken in de prachtige bossen van onze gemeente of op de racefiets door het Sallandse en Twentse landschap. Verder sta ik graag langs de lijn als toeschouwer of vlagger bij de voetbal van onze jongens. Ook houd ik van de landelijke voetbalcompetitie en ga ik graag naar een eredivisieduel. Dit heb ik (en ook mijn broer) met de paplepel in gekregen; de liefde voor voetbal gaat bij ons van vader op zoon. 

Maar vrije tijd of niet, of het nu weekend is of 's avonds na zessen, de telefoon van het kantoor staat altijd doorgeschakeld naar mijn mobiel. Er wordt misschien niet direct opgenomen maar dan toch zeker op een later tijdstip teruggebeld. 
Wij zijn altijd bereikbaar!

Ellen

Ellen

Assistent-makelaar / kantoor

Ik ben Ellen, getrouwd met Bert en sinds een jaar of 15 werkzaam bij Krikken Makelaardij. Ik ben opgeleid tot radiodiagnostisch- en radiotherapeutisch laborant. Beide functies heb ik in de ziekenhuizen in Enschede en Zwolle in totaal zo'n 12 jaar uitgeoefend; totdat onze kinderen geboren werden. Toen onze jongens klein waren, was ik veel thuis. Nu is dat al jaren niet meer nodig en vind ik het fijn samen met Bert ons kantoor te runnen. Ook ik houd van mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug en sta graag op zaterdag als toeschouwer bij onze jongens langs de lijn. Maar ik vlag niet. Thuis hebben wij een hond, een zwarte Newfoundlander, waar ik dagelijks mee “op het Stut” in het bos loop; een heerlijk begin van de dag. En ik ga heel graag naar het theater; fantastisch dat ook dat in onze eigen gemeente kan.

Mocht u bij ons nieuwe kantoor aan de Grotestraat 204, de voormalige apotheek, langskomen? Ik nodig u van harte uit voor een kop koffie!